EU DIREKTIVA

Članovi Družbe koji ne primaju “Zmajske vijesti” mogu se prijaviti za primanje “Zmajskih vijesti” slanjem elektroničke pošte na webmaster@dbhz.hr sa zahtjevom za primanje istih.

Isto tako članovi koji su se slučajno ispisali sa spomenutog popisa mogu se isključivo sami ponovno upisati klikom miša na gornju poveznicu u zadnjim primljenim “Zmajskim vijestima” te dalje slijediti upute sustava. Molimo da ne šaljete pojedinačne zahtjeve za ponovni upis jer to nije moguće od naše strane. Družba se mora pridržavati EU regulative za privatnost u elektroničkim komunikacijama (EU Article 13 of DIRECTIVE 2002/58/EC OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 12 July 2002 concerning).

Članovi koji koriste GMAIL.COM sustav za primanje elektroničke pošte mogu imati problema s primanjem istih, stoga ih molimo da provjere svoje postavke i dodaju u adresar sve elektroničke adrese navedene u podnožju mrežne stranice te provjere mape s neželjenom poštom ili promiđbenim porukama. Članovi koji ne održavaju svoju elektroničku poštu, pravovremeno ne prazne mape, te im sustav ne može isporučiti “Zmajske vijesti”, nakon nekoliko neuspješnih slanja biti će također uklonjeni s popisa.

Za sva ostala pitanja možete se obratiti webmasteru mrežne stranice dbhz.hr na webmaster@dbhz.hr.