Izaslanstvo Družbe u radnom posjetu gradonačelniku Karlovca, Karlovac, 8. prosinca 2021.

Gradonačelnik Grada Karlovca Damir Mandić primio je u radni posjet delegaciju Družbe „Braća Hrvatskoga Zmaja“, predvođenu Velikim meštrom Mislavom Grgićem, Zmajem Strossmayerskim.

Osim Velikoga meštra u izaslanstvu su bili i Meštar obredničar Željko Heimer, Zmaj od Mesničkih vrata, pročelnik Zmajskog stola u Karlovcu Mladen Kuka, Zmaj Abesinski II., zamjenik pročelnika Zmajskog stola u Karlovcu Ivan Mateša, Zmaj od Slovinja i Antonio Bosio, Zmaj Vukovarski III.

Gradonačelniku Mandiću predstavljen je plan rada Zmajskog stola u Karlovcu, koji je nedavno usvojen te je dogovorena suradnja s Gradom Karlovcem u događanjima koja su od zajedničkog interesa za Grad i Družbu. Razgovaralo se i o inicijativi postavljanja spomenika braći Seljan, koju je prije dvije godine inicirao Zmaj Abesinski II. Gradonačelnik je upoznat s izdavanjem monografije Zmajskog stola u Karlovcu povodom dvadesete obljetnice rada, čiji je glavni urednik Zmaj Vukovarski III. Gradonačelnik je članovima izaslanstva uručio prigodne poklone, a Veliki meštar uručio je gradonačelniku Mandiću knjigu Zmajska kronika I.

Pročelnik Zmajskog stola u Karlovcu,
Mladen Kuka, Zmaj Abesinski II.