Održano redovito mjesečno sijelo Zmajskog stola u Karlovcu uz predavanje „Bitka za vojarnu Logorište“, Ozalj, 6. studenoga 2023.

Zmajski stol u Karlovcu održao je 6. studenoga 2023. godine svoje redovito mjesečno zmajsko sijelo. Zbog radova na pristupnom mostu u Stari grad Ozalj, sijelo je zahvaljujući susretljivosti predsjednika udruge branitelja Ozaljskog kraja gospodina Josipa Lukežića održano u braniteljskim prostorijama u centru Ozlja. Prije početka sijela, delegacija Zmajskog stola u Karlovcu zapalila je svijeću kod spomenika palim Ozaljskim braniteljima. U delegaciji su bili Mladen Kuka Zmaj Abesinski II., Marijan Kalapurić Zmaj Doborski od Svete Brigite, Ivica Glöckner Zmaj Ozaljski IV. i Tomislav Beronić zmajski pripravnik. Zmajski brat Dubravko Halovanić Zmaj Švarački II. održao je na sijelu zanimljivo predavanje sa temom iz Domovinskog rata pod nazivom: „Bitka za vojarnu Logorište“.

Ovom prilikom Zmajski stol u Karlovcu zahvaljuje Ozaljskim braniteljima na gostoprimstvu što je u stvari nastavak dobre suradnje Zmajskog stola u Karlovcu i Ozaljskih branitelja za što je najzaslužniji naš član Zmaj Ozaljski IV., inače i sam dragovoljac Domovinskog rata.