Od 15. do 19. rujna 2021. održana konstituirajuća sijela devet zmajskih stolova i dviju zmajskih sekcija, 19. rujna 2021.

Pravilima Družbe propisano je da mandat svih upravnih tijela i dužnosnika prestaje istekom mandata Meštarskoga zbora, neovisno o tome kada su izabrani (članak 94. Pravila). Meštarski zbor je na 1. redovitom sijelu XVI. saziva, održanom 20. srpnja 2021. godine, donio Odluku o organiziranju i provedbi izbornoga postupka u svim zmajskim sekcijama i svim zmajskim stolovima.

Tako su od 15. do 19. rujna 2021. godine održana konstituirajuća sijela devet zmajskih stolova: Sisak, Vukovar, Osijek, Slavonski Brod, Požega, Virovitica, Bjelovar, Križevci i Čakovec, kao i konstituirajuća sijela dviju zmajskih sekcija: Umjetnička i Pravna sekcija.

Na svim navedenim konstituirajućim sijelima osobno je sudjelovao Veliki meštar Mislav Grgić, Zmaj Strossmayerski, a uz njega je sudjelovao i Meštar zmajskih stolova Petar Feletar, Zmaj od Novog Zrina (osim u Sisku), odnosno Meštar zmajskih sekcija Kažimir Vrankić, Zmaj od Trebižata. Na konstituirajućim sijelima zmajskih stolova u Vukovaru, Osijeku, Slavonskom Brodu, Požegi i Virovitici, pridružio se Meštar rizničar Roman Pavić, Zmaj od Tvrđe, a na konstituirajućim sijelima zmajskih stolova u Bjelovaru, Križevcima i Čakovcu, pridružio se Meštar obredničar Željko Heimer, Zmaj od Mesničkih vrata.

Konstituirajuće sijelo Zmajskog stola u Osijeku održano je u Erdutu, u Vinariji Brzica, koja je u vlasništvu člana Družbe Ive Brzice, Zmaja Erdutskog. Konstituirajuće sijelo Zmajskog stola u Požegi održano je u Kutjevu, u Vinariji Mihalj, koja je u vlasništvu člana Družbe Branka Mihalja, Zmaja Rakitsko Kutjevačkog, dok je konstituirajuće sijelo Zmajskog stola u Virovitici održano u Grabrovnici, u rodnoj kući Petra Preradovića.