Održano redovito mjesečno sijelo Zmajskog stola u Karlovcu uz predavanje „Bračni savezi Frankopana“, Ozalj, 4. prosinca 2023.

Zmajski stol u Karlovcu održao je 4. prosinca 2023. godine u Ozlju svoje redovito mjesečno zmajsko sijelo. Prije početka sijela delegacija Zmajskog stola u Karlovcu zapalila je kod spomenika palim braniteljima u centru Ozlja svijeće. Sijelo je održano u Domu branitelja Ozlja zbog radova na pristupnom mostu u Zmajski Stari grad Ozalj. Ovom prilikom Zmajski stol u Karlovcu zahvaljuje se na gostoprimstvu predsjedniku udruge gospodinu Josipu Lukežiću.

Na početku sijela koje je i posljednje u ovoj godini, pročelnik Zmajskog stola u Karlovcu Mladen Kuka Zmaj Abesinski II. pozdravio je nazočne i podsjetio na brojne aktivnosti Stola u ovoj godini. Za iduće sijelo pripremit će se detaljno izvješće sa aktivnostima svakog člana Stola ponaosob.

Na kraju sijela budući član Stola Tomislav Beronić održao je predavanje pod nazivom: „Bračni savezi Frankopana“. Nakon predavanja pročelnik Stola Zmaj Abesinski II. poželio je svim članovima sretne i blagoslovljene Božićne i novogodišnje blagdane.