Održano zmajsko sijelo Zmajskog stola u Karlovcu, Stari grad Ozalj, 6. prosinca 2021.

Zmajski stol u Karlovcu održao je dana 6. prosinca 2021. godine u Starom gradu Ozlju zmajsko sijelo. Glavna točka Dnevnog reda bilo je donošenje i usvajanje Plana rada za 2022. godinu, koji je predstavio zamjenik pročelnika Stola Zmaj Slovinjski, a koji su članovi Stola ocijenili kao vrlo ambicioznim.

Dogovoreno je da će se sijela, nakon dugo vremena, održavati isključivo u Starom gradu Ozlju i to svakog prvog ponedjeljka u mjesecu. Također, u planu je i jednom mjesečno održavati predavanja i tribine u Starom gradu Ozlju i ovim putem pozivaju se i članovi ostalih zmajskih stolova da se pridruže u ovu aktivnost i teme najave kod pročelnika Zmajskog stola u Karlovcu Zmaja Abesinskog II. ili kod zamjenika Zmaja Slovinjskog.

U planu je i izdavanje knjige povodom 20-te obljetnice djelovanja Zmajskog stola u Karlovcu. Imenovani su članovi uređivačkog odbora na čelu sa zmajskim bratom Zmajem Vukovarskim III. Pročelnik stola predložio je da se sa Meštarskim zborom i Meštrom kaštelanom izvidi mogućnost osnivanja zmajske knjižnice u dijelu Starog grada Ozlja, koje će Zmajski stol Karlovac koristiti za svoja sijela.

Dugogodišnjem zaslužnom članu Zmajskog stola u Karlovcu Zmaju Karlovačkom od Korane u znak priznanja pročelnik Zmajskog stola u Karlovcu Zmaj Abesinski II. uručio je novoizašlu knjigu pod nazivom Pakao se zove Jazovka, čiji je sam autor.