Prigodno božićno druženje Zmajskog stola u Karlovcu, Karlovac, 20. prosinca 2021.

Zmajski stol u Karlovcu održao je 20. prosinca 2021. godine u Muzeju/galeriji planinarstva i ekspedicionizma grada Karlovca prigodno zmajsko božićno druženje. Sve nazočne pozdravio je pročelnik Zmajskog stola u Karlovcu Mladen Kuka, Zmaj Abesinski II., koji je tom prigodom zmajsku braću proveo kroz povijest karlovačkog planinarstva i ekspedicionizma.  

U kraćem službenom dijelu Antonio Bosio,  Zmaj Vukovarski III., kao glavni urednik monografije u izradi, izvijestio je nazočnu zmajsku braću da je počeo sa prikupljanjem građe za istu povodom 20-te obljetnice rada Zmajskog stola u Karlovcu, koju se planira objaviti u 2022. godini. 

Svi nazočni dobili su na poklon od vlč. Ivana Vučaka, župnika u Krašiću, Zmaja od Lonjskog polja, na poklon katolički kalendar i Godišnjak župa Krašić, Oštrc i Gornje Prekrižje, čiji je autor. 

Svoj zmajskoj braći na kraju druženja pročelnik Zmajskog stola u Karlovcu Zmaj Abesinski II. poželio je blagoslovljen Božić  i Sretnu Novu godinu uz puno zdravlja i uspjeha u daljnjem radu.