Održan prvi sastanak radne skupine definirane Sporazumom između Družbe i Grada Ozlja, Ozalj, 19. listopada 2021.

U skladu sa Sporazumom o suradnji i partnerstvu na obnovi, očuvanju i korištenju Starog grada Ozlja, koji su Družba “Braća Hrvatskoga Zmaja” i Grad Ozalj sklopili 25. studenoga 2013. godine, Meštarski zbor (XVI. saziv), na svom 2. redovitom sijelu, održanom 1. rujna 2021. godine, imenovao je Velikoga meštra Mislava Grgića, Zmaja Strossmayerskog i Meštra gospodarstva i kaštelana Ozlja Damira Vanđelića, Zmaja od sv. Eufemije, članovima radne skupine definirane odredbom iz glave III. točke 2. navedenog sporazuma.

Gradonačelnica Grada Ozlja je 11. listopada 2021. godine donijela Odluku o imenovanju preostala dva člana navedene radne skupine – u ime Grada Ozlja: Lidija Bošnjak, dipl. oec., gradonačelnica Grada Ozlja i Kristina Kožar Perez, dipl. oec., voditeljica Odjela za proračun, financije i gospodarstvo.

Dana 19. listopada 2021. godine održan je 1. sastanak navedene četveročlane radne skupine, na kojem se raspravilo više otvorenih pitanja o obnovi i korištenju Starog grada Ozlja, koji je u vlasništvu Družbe. Dodatno, razgovaralo se i Zavičajnom muzeju Ozalj, koji kroz zakup koristi prostor Starog grada Ozlja te o obnovi pristupnog mosta. U drugom dijelu sastanka pridružile su se i gđa Sonja Kočevar, pročelnica Konzervatorskog odjela u Karlovcu i gđa Branka Križanić, također iz Konzervatorskog odjela u Karlovcu, Ministarstva kulture i medija RH.