Održana promocija knjige “Pakao se zove Jazovka”, autora Mladena Kuke, Zmaja Abesinskog II., Zagreb, 26. listopada 2021.

U Hrvatskom državnom arhivu 26. listopada održana je promocija knjige “Pakao se zove Jazovka” autora Mladena Kuke, Zmaja Abesinskog II. Uz veliki broj gostiju iz vjerskog, političkog i javnog života, nazočio je i veći broj članova Družbe , predvođeni časnim Velikim meštrom prof.dr.sc. Mislavom Grgićem, Zmajem Strossmayerskim. Promociji je nazočio i zmajski počasni član biskup Juraj Jezerinac, vojni ordinarij u miru, Zmaj od Jezerina, koji je i autor jednog dijela teksta u knjizi.

O knjizi su osim autora govorili potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar hrvatskih branitelja gospodin Tomo Medved, mons. Juraj Batelja, gradonačelnik Grada Karlovca gospodin Damir Mandić i vlč. Ivan Vučak, župnik župa Krašić, Oštrc i Gornje Prekrižje, Zmaj od Lonjskog polja. U samoj knjizi u tekstu zahvale, autor Zmaj Abesinski II. naglasio je i zahvalu zmajskoj braći na pomoći i podršci.