Održano izvještajno sijelo Zmajskog stola u Karlovcu, Karlovac, 21. lipnja 2022.

Zmajski stol u Karlovcu održao je 21. lipnja izvještajno zmajsko sijelo prije odlaska na uobičajene propisane „zmajske ferije“ u srpnju i kolovozu.

Osim članova Zmajskog stola u Karlovcu sijelu su nazočila i zmajska braća iz Zagreba Veliki meštar Mislav Grgić, Zmaj Strossmayerski, Meštar obredničar i herald Željko Heimer, Zmaj od Mesničkih vrata, areopagit i član Kapitula Zlatnog Zmaja Gjuro Deželić, Zmaj Klokočki V., pročelnik umjetničke sekcije Josip Degl’ Ivellio, Zmaj Brački II., Tomislav Horvat, Zmaj od Šestinskog vrha, zamjenik heralda, Lidija Horvat Dunjko, Zmajica od Zagorja IV. Sijelo je održano u prostoru Muzeja planinarstva i ekspedicionizma grada Karlovca, čiji je utemeljitelj i voditelj Mladen Kuka, Zmaj Abesinski II.

Nakon izvješća o radu i aktivnostima koje su u tijeku, Zmaj Abesinski II. upoznao je zmajsku braću s bogatim sadržajem ovog jedinstvenog muzeja i njegove zbirke. Veliki meštar pohvalio je rad Zmajskog stola u Karlovcu kao najaktivnijeg na nivou Družbe „Braća Hrvatskoga Zmaja“ i poželio stolu i dalje nastavak sa svojim mnogobrojnim aktivnostima.