Održano redovito sijelo Zmajskog stola u Karlovcu, Stari grad Ozalj, 6. ožujka 2023.

Redovito mjesečno sijelo Zmajskog stola u Karlovcu održano je 6. ožujka 2023. godine na Starom gradu Ozlju. Pročelnik stola Mladen Kuka, Zmaj Abesinski II. upoznao je nazočne sa brojnim aktivnostima stola u proteklih mjesec dana a donesen je i plan aktivnosti za sljedeći mjesec.

Donesena je odluka o održavanju predavanja na zmajskim sijelima koja će članovi karlovačkog stola održavati u Starom gradu Ozlju svakog prvog ponedjeljka u mjesecu. Pročelnik Zmajskog stola u Karlovcu poziva i ostale stolove i zmajsku braću da čim ćešće dolaze na Stari grad Ozalj i da održavaju predavanja i svoja zmajska sijela.

Zmajski brat Marijan Kalapurić, Zmaj Doborski od Svete Brigite upoznao je nazočne da je pisanje monografije o Zmajskom stolu u Karlovcu pri kraju i da bi materijali trebali biti u tisku u jesen. Sijelo je nakon završenog radnog dijela nastavljeno druženjem uz tradicionalni zmajski domjenak za koji se je pobrinuo Milan Bogović, predstavnik udruge Cetin 1527.god., kolektivnog člana Zmajskog stola u Karlovcu.