Održano tradicionalno hodočašće Družbe u Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke, Marija Bistrica, 31. listopada 2021.

Dana 31. listopada 2021. godine održano je tradicionalno hodočašće Družbe „Braća Hrvatskoga Zmaja“ u Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke. U hodočašću su sudjelovala 22 člana Družbe, a Družbi je učinjena posebna čast da je u ovim posebnim epidemijskim okolnostima članovima Družbe omogućeno sudjelovati u procesiji na početku svečanog misnog slavlja, da su članovi Družbe sudjelovali u prinosu darova tijekom Svete mise te da je Svetu misu predvodio član Družbe fra Tomislav Glavnik, Zmaj Svetoduški. Nakon Svete mise članovi Družbe posjetili su spomenik Sv. Ivanu Krstitelju koji je Družba, zalaganjem i sredstvima članova Zmajskog stola u Krapini, podigla 2005. godine.

Ovo je 17. hodočašće Družbe u Mariju Bistricu, uspostavljeno 2006. godine na inicijativu člana Družbe dr. sc. Cvjetka Leža iz Zmajskog stola u Krapini, uz donedavnu stalnu potporu kanonika (u miru) Lovre Cindorija, Zmaja od Crne Majke Božje Bistričke, člana Kapitula Zlatnoga Zmaja Družbe.